MOWI Supreme. Eén met de natuur

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat de zorg voor onze zalmen hand in hand gaat met de zorg die we voor het milieu dragen. Mowi beseft meer dan wie ook dat hoe meer we aandacht hebben voor de natuurlijke rijkdom die ons omringt, hoe meer we terugkrijgen van de natuur. Alleen door respect te tonen, zorgen we voor een duurzame toekomst. Voor iedereen.

Verantwoorde aquacultuur. Uit respect voor het milieu

Onze zorg voor het milieu nemen we serieus. Heel serieus. Onze zalmen worden grootgebracht in de zuivere wateren van de Noorse fjorden en dat willen we zo houden. Elke dag levert Mowi enorme inspanningen om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Verantwoorde aquacultuur is voor ons geen hol begrip. We beschermen de nabijgelegen ecosystemen en gebruiken natuurlijke methodes om onze zalmen groot te brengen.

Transparantie en traceerbaarheid. Zuiver op de graat

Als het over onze zalm en zijn herkomst gaat, willen we zo helder zijn als het water in onze fjorden. Kristalhelder dus. We hebben niets te verbergen. U hebt het recht om te weten waar uw MOWI Supreme verse zalm precies vandaan komt. Daarom kan u via de QR-code van elk product bijvoorbeeld de exacte herkomst nagaan.

Respect voor onze zalmen

Bij Mowi komt de zalm op de eerste plaats. Het welzijn van onze zalmen is onze allerbelangrijkste bekommernis. Daar zijn we elke dag bijna obsessief mee bezig. De voeding die ze voorgeschoteld krijgen bijvoorbeeld, produceren we helemaal zelf. Zo weten we perfect wat onze zalmen te eten krijgen. Daarnaast worden ze met de beste zorgen omringd. En dat betekent: respect voor hun natuurlijke levenscyclus, veel plaats om te zwemmen en onze vakmensen die alles inzetten om de levenskwaliteit van de vissen te waarborgen. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat onze zalmen ASC-gecertificeerd zijn door een onafhankelijk controle-orgaan.