Recept Didier De Roover

Carpaccio van ambachtelijk gerookte MOWI Supreme met mierikswortel en zure room

Ingrediënten & bereiding

Trancheer de MOWI Supreme Royal gerookt in fijne plakjes. Leg open zoals een carpaccio. Bestrooi met fijne sjalot, peterselie, fijn geschaafde mierikswortel en zeste van citroen. Werk af met zure room en serveer met toast van briochebrood.

Chef Didier De Roover leerde de liefde voor het vak in het VTI in Leuven. Daarna zette hij zijn eerste professionele stappen in restaurants zoals De Gouden Muts en Boardroom waar zijn talent niet onopgemerkt bleef.

 

Hij startte zijn eigen succesvolle zaak in Vilvoorde. Na 5 jaar was het tijd voor een nieuwe stap aan de zijde van schoonbroer, Jeroen Meus, bij Luzine. Na een passage bij Silo’s, werkte hij even als freelance chef. Hij werkt momenteel bij culinaire slagerij De Kapblok in Leuven, waar hij instaat voor de catering en de bereidingen. Toch blijft de zin om creatief te koken kriebelen. Een eigen zaak blijft zijn ultieme droom.

Terug naar overzicht